Tips og tricks til hvordan du kan give dit hjem en makeover

Dette indhold er sponsoreret

Det kan være svært at indrette samt renovere sin bolig og sætte sit eget præg på. Der er kommet flere store trends de sidste par år, både ‘do it yourself’ projekter men også i form af, at skifte gulvtæppet ud med trægulv. Herudover er lammeskind blevet en større faktor, når du skal gå i krig med indretningen. I dette indlæg vil du få inspiration, til hvordan du kan give dit hjem en makeover samtidig med, at du kan sætte dit eget præg på indretningen.

Trægulv giver et rå look

Hvis du står og skal give din bolig en makeover, og stadig har gulvtæppe eller et meget slidt gulv, så ville det være en fordel at starte der. Trægulv giver både et rå samt fint look. Det vil gøre det nemmere, at gøre rent men det kan også gøre det nemmere og give din bolig et helt nyt look. Det kan være svært, og finde ud af hvilket gulv du skal vælge, hvilket er derfor, at du kan rådføre dig med en professionel. Https://bywood.dk har et stort udvalg af kvalitetsrig trægulv, såsom plankegulv, parketgulv, skibsgulv eller sildebensgulv. Der er også en guide tilgængelig på deres hjemmeside, som vil rådgive dig til hvilket trægulv, der vil passe bedst til dit hjem. 

Trænger stuen til en makeover?
Plankegulv med smukt tæppe

Maling giver et nyt look

Er du træt af de måske neutrale vægge og mangler du lidt liv i din indretning? Det er blevet mere og mere moderne, at farve sin ene væg en anden farve end de andre. Dette kan give lidt kant i indretningen og kan også bringe mere liv til din bolig. Find en farve som du godt kan lide og giv din væg en omgang. Det er dog vigtigt, at du husker og benytte dig af malertape, så du kan skabe nogle lige linjer. 

Trends

Lammeskind er blevet en stor trend de seneste år og kan anvendes i din boligindretning på mange forskellige måder. Det er noget man kan tilføje til sit hjem for, at skabe mere varme og hygge. Lammeskindet kan virke imødekommende, giver et indbydende look og give en hyggelig stemning, og det har mange forskellige anvendelsesmuligheder. Det kan blandt andet bruges på gulvet, i sengen, på en bænk og i sofaen. ‘Do it yourself’ projekter er også blevet et kæmpe hit og giver dig muligheden for, at sætte dit eget præg på indretningen. Du kan blandt andet sno dine egne lys, male dit eget billede eller lave dine egne hylder ud af paller. Dette giver lidt kant og sjæl til din indretning.