Hvilken farve skal du vælge til dine lammeskind?

Når du står overfor at skulle købe billigt lammeskind, skal du tage stilling til hvilken farve lammeskind, du ønsker. Og her er det ikke helt ligegyldigt hvilken farve – eller hvilke farver – du vælger. Det gælder både om at vælge farver, du selv synes om, men som samtidigt også passer ind i din øvrige boligindretning.

Her hjælper vi dig på vej til at vælge de rette farver til dine billige lammeskind.

Billigt lammeskind i mange forskellige farver

Lad det være sagt med det samme. Der er masser af farver at vælge imellem, når det kommer til køb af billigt lammeskind! Der er både den naturlige farvepalette, som dækker over alt mellem hvid og sort og de mange ”jordfarvede” nuancer af blandt andet grå og brun. Samtidig er der også de kunstigt farvede lammeskind, som ofte er farvet i friske farver som f.eks. rød, blå, gul eller grøn.

For at starte et sted, kan du derfor til en start beslutte dig for, om du er mest til naturlige eller kunstige farver til dit lammeskind.

Hvornår skal du vælge lammeskind i kunstige farver?

Langt de fleste vælger at købe billigt lammeskind, der har skindets naturlige farve. Der kan dog være flere tilfælde, hvor lammeskind i kunstige farver vil passe godt ind i din indretning. Det gælder f.eks., hvis du også har møbler i kraftige farver. Her spiller de kunstige og kraftfulde farver på de farvede lammeskind perfekt sammen med den øvrige indretning.

Et andet eksempel kan være til at bryde den øvrige boligindretnings farvevalg. Her vil farvede lammeskind f.eks. kunne gøre sig godt i meget lyse rum eller rum, hvor der er mange hvide flader. 

Billigt lammeskind brun og hvid farve
Selv ét enkelt lammeskind kan have et væld af smukke farver og nuancer

Det naturlige valg – billigt lammeskind i den naturlige farve

Som nævnt vælger langt de fleste at købe billigt lammeskind, hvor skindet ikke er farvet, men i stedet har bibeholdt sin naturlige farve. Det er der flere årsager til. Først og fremmest køber mange billigt lammeskind, fordi de gerne vil bringe naturen med ind i hjemmet. Her er det helt oplagt at vælge et skind i smukke, naturlige farver.

En anden årsag er, at skindenes naturlige farver sort, hvid, grå og brun passer rigtig godt ind i det nordiske look, som praktiseres i mange danske hjem. Når du vælger et lammeskind i naturlige farver, er du dermed så godt som sikret, at det passer ind i dit hjem.

Mange naturlige farver og nuancer at vælge imellem

Når du har besluttet dig for at købe billigt lammeskind i naturlige farver, er der blot tilbage at vælge hvilken af de naturlige farver, du foretrækker. Overordnet set er der fire naturfarver at vælge imellem:

  •          Sort
  •          Hvid
  •          Brun
  •          Grå

Det lyder jo meget simpelt, men helt så enkelt er valget ikke. For selv om der ”kun” er fire overordnede farver at vælge imellem, så er der et hav af nuancer mellem de fire farver. Læg så dertil, at nogle af lammeskindene har naturlige pletter, mens andre har naturlige striber, og at ikke to lammeskind er ens. Valgmulighederne er pludseligt enorme.

Når du vælger et naturligt lammeskind, er det imidlertid en stor fordel, at de fleste naturlige farver passer ind i de fleste hjem. Du kan derfor koncentrere dig om at vælge præcis de farver, du synes bedst om. Et enkelt tip er dog at undgå farver, der matcher lammeskindets baggrundsflade. Skal du f.eks. vælge et billigt lammeskind til en sort sofa, bør du undlade et sort lammeskind.

I stedet bør du vælge et lammeskind, der skaber en kontrast til baggrunden. Og med de mange farver, nuancer og særpræg at vælge imellem, er det nemt at finde adskillige billige lammeskind, der vil passe perfekt ind i dit hjem.