Dansk design og lammeskind går rigtig godt hånd i hånd

Dansk design passer perfekt til lammeskind

Sponsoreret indhold

Store vinduesrammer og lyst trægulv er nogle af de rum som danske designere bringer til nybyggede boliger rundt omkring i landet. Det passer godt til nyopførte lejligheder med store flade facader, og fordi Danmark ikke altid bader i solskin, er det godt med nogle store vinduer, som kan fange så meget sol som muligt.

Lys lejlighed og lammeskind

Netop de store vinduer i moderne boliger er perfekte til et nyt lammeskind. Det giver et let løft og det giver et smukt helhedsbillede med de mange lyse nuancer, både fra det naturlige lys, men også lyset fra gulvet. Det fungerer da alle de forskellige nuancer i dansk design spiller så godt sammen med et lammeskind placeret enten på gulvet eller slængt hen over en lænestol. Tænker man at éns hjem fortjener en opgradering er der masser af disse nye og lyse lejligheder til salg i både større og mindre byer, da det er populært blandt danske arkitekter, og der findes tillige en masse lokale ejendomsmæglere som er klar til at hjælpe dig med at finde en.

Lammeskind gør det hjemligt

For nogen kan dansk design minde for meget om et kontor. Det meget minimalistiske udtryk og de lyse nuancer kan give en fornemmelse af, at man er trådt ind i et advokatkontor. Lammeskindet fungerer fremragende til at give den hjemlige og varme følelse, uden at gå på kompromis med designet. Skindet er rigtig godt til at markerer forskellen mellem hjem og arbejde, og giver den rigtige varme til dit hjem samtidig med at skindet binder rummet sammen.

Passer til de fleste møbler

Tager man en tur i de mange danske designmøbeludstillinger finder man igen det lyse udtryk. Eg er en utrolig populær sort til spise – og stueborde og bliver komplimenteret rigtigt fint med et stykke lammeskind henover. Eg bliver også benyttet til nogle rigtig flotte gulvdesign, som f.eks. sildebensparket, som giver hjemmet et fornemt udtryk. Selvfølgelig passer et lyst skind også til mørkere møbler, og faktisk fungerer de mørke farver igen rigtig fint til et lyst hjem. Vær ikke nervøs for at blande de to, blot vær opmærksom på, at kulsort læder måske ikke fanger det udtryk som man forsøger at ramme i sin stue med eksempelvis egetræ. Det kan godt blive for store kontraster. Dog fungerer lammeskind i sig selv rigtig fint til mørke møbler – forsøg dig frem og se hvad der passer til det samlede udtryk for din stue.

Mangler det rigtige lys

Mange boliger er lavet for rigtig mange år siden, og dengang var de helt store væg-til-væg-vinduer ikke i helt så høj kurs. Det kan dog gøre rigtig meget for din bolig og din brug af lammeskind at finde det helt rigtig lysfald i f.eks. stuen, og der kan næsten ikke blive lyst nok. Det kan virke uoverskueligt at finde en tømrer til at banke hele væggen ned. Hvis du til gengæld overvejer at flytte, så er der mange penge at spare ved at finde en billig ejendomsmægler, så kan du finde den helt rigtige lejlighed til den rigtige pris, og så efterlader du rigeligt med plads i budgettet til en masse dansk design – og selvfølgelig en smukt lammeskind.