10 tips til indretning af hjemmet med billigt lammeskind

Enhver ved, at du med smukke lammeskind kan give dit hjem et nordisk og moderne look. Lammeskindene kan give en varm og fyldig fornemmelse, og samtidig skabe bløde kontraster til farverne i stuen, køkkenet, soveværelset, eller hvor nu du vælger at placere dit lammeskind.

Men… hvordan gør du det i praksis?

Måske har du haft de samme lammeskind til at ligge på samme placering alt for længe og synes, at der skal ske noget nyt. Måske har du lige modtaget billigt lammeskind med posten, og savner nu inspiration til, hvordan du får mest muligt ud af dine skind.

Uanset hvad, så kan du med fordel gøre brug af de 10 indretningstips med lammeskind, som du får herunder – så er du sikker på, at du får et stilrent hjem, hvor dine lammeskind passer naturligt ind.

Indretning med billigt lammeskind

Tip nr. 1 – Lammeskind til spisestol

Det første tip må betegnes som værende det klassiske tip. Der er dog en grund til, at vi vælger dette tip først. Det ser nemlig brandgodt ud, når du har dine fire eller seks spisestole til at stå rundt omkring spisebordet, og der så er placeret et lammeskind på hver af spisestolene. Når først du har lagt dine lammeskinde på stolene, vil du opleve fornemmelsen af, at du ikke blot har fået nye lammeskind – det virker nærmest som om, at du har fået helt nye spisestole!

Som et lille bonustip kan det anbefales at købe lidt mindre skind, hvis du har en spisestol, du gerne vil holde synlig. Har du omvendt nogle ældre, slidte eller grimme spisestole, som du foretrækker at gemme væk, kan du i stedet købe nogle større lammeskind, så stolene ikke ses. Vi har et stort udvalg af forskellige størrelser, så du kan nemt finde billigt lammeskind, der passer til netop dine stole.

Tip nr. 2 – Overvej lammeskindshynder

Hvis du synes, at et lammeskind på din spisestol virker en anelse for voldsomt, kan du i stedet vælge at dekorere stolene med lammeskindshynder. Bruger du lammeskindskynder, pifter du ikke blot stolene op – du sørger også for, at du og dine gæster sidder dejligt og komfortabelt på dine stole.

En anden fordel ved lammeskindshynder er, at de er billigere end de almindelige lammeskind, fordi de ganske enkelt er mindre. Har du mange spisestole, kan du derfor vælge at bruge billige lammeskindshynder i stedet, og på den måde spare penge på lammeskind.

Tip nr. 3 – Lammeskind til sofa

Når vi taler om billigt lammeskind, tænker mange som udgangspunkt kun på lammeskind til stole. Det er dog lidt en skam, for lammeskind gør sig også fantastisk på rigtig mange af hjemmets øvrige møbler. Det gælder ikke mindst din sofa, der med et lammeskind over ryggen ser både blød, varm og indbydende ud.

Med et lammeskind i sofaen kan du derfor også forvente, at dine gæster altid vælger sofaen, når der skal findes siddepladser. Fordelen ved at købe lammeskind til netop sofaen er, at du kan vælge et af de helt store og pragtfulde lammeskind, som sofaen sagtens kan bære. Smukkere og mere behageligt bliver det ikke!

Tip nr. 4 – Få et lammeskind til din lænestol

Det er ikke kun sofaen, der kan bære et stort, flot lammeskind – det kan din lænestol også. Lammeskindet er først og fremmest lækkert og blødt at sidde på, og samtidig giver skindet din gamle lænestol et helt nyt liv. Uanset om du er træt af at se på din gamle lænestol, ønsker et mere moderne look eller bare gerne vil sidde bedre, når du slænger dig i stolen, er et stort og smukt lammeskind dermed en helt oplagt løsning.

Tip nr. 5 – Lad lammeskindet ligge på gulvet

Hvis du gerne vil give dit hjem et ekstraordinært udseende, kan du med fordel også bruge lammeskind i stedet for andre typer skind eller gulvtæpper, der ikke rigtigt passer ind. Et billigt lammeskind fungerer derimod som et glimrende og æstetisk smukt gulvtæppe, og samtidig koster det kun en brøkdel af prisen.

Det anbefales, at du ikke placerer et lammeskind på gulvet i rum, hvor i færdes i sko. Det slider hårdt på skindet, og det kan hurtigt komme til at se snavset ud, hvis det bliver trådt på af sko, der også bruges udendørs. Undlader du det, slipper du dermed også for vask af lammeskind nær så ofte.

I stedet er det oplagt at ligge lammeskindet foran fjernsynet eller kaminen, hvor det ikke blot højner æstetikken, men også giver dit hjem et rigtig hyggeligt udtryk. Her kan ungerne ligge og flade ud foran pejsen eller TV’et i et blødt og behageligt skind, mens hele familien hygger sig.

Tip nr. 6 – Hæng dit lammeskind op

Lammeskind er smukke – så hvorfor ikke hænge dem op? Et smukt lammeskind på væggen i stuen, køkkenet eller entréen giver varme til rummet, og skaber en hygge, som malerier eller anden traditionel vægpynt ikke kan hamle op med.

Inden du vælger det rette lammeskind til din væg, er det en god idé at se udvalget igennem først. Du kan få billigt lammeskind i alverdens størrelser og farver, så det gælder om at finde lige netop det skind, du allerbedst kan lide!

Tip nr. 7 – Lammeskind til soveværelset

Et andet tip, du kan gøre brug af, er at placere et lammeskind i soveværelset, så det ser smukt og indbydende ud. Typisk anbefaler vi, at du placerer lammeskindet på selve sengen; enten ovenpå et sengetæppe, eller alternativt ovenpå din dyne. Det giver et rigtig hyggeligt udtryk.

Alternativt kan du også placere skindet ved siden af sengen, så det er det første, du træder ud på, når du står ud af sengen om morgenen. Når først vinterkulden melder sig, vil du elske at træde ud på det lune og bløde lammeskind hver morgen!

Tip nr. 8 – Overrask hunden med en hundekurv i lammeskind

Vi mennesker elsker at sætte os til rette på et blødt og behageligt lammeskind. Det gør vores firbenede venner også! Overrask derfor din hund med en hundekurv i lammeskind. Du gør ikke kun din hund en tjeneste – du får også en hundekurv, der ser langt smartere ud end de traditionelle og kedelige hundekurve, der ellers findes på markedet. Din hund vil elske dig for det!

Tip nr. 9 – Gør havemøblerne behagelige med lammeskind

Du kender sikkert allerede fornemmelsen af at sidde på en hård – og måske våd? – havestol. Det er altså ikke særlig behageligt. Og da slet ikke, hvis den så ovenikøbet også er en anelse kølig!

Det findes der heldigvis en både nem og smart løsning på. Med billigt lammeskind til havestole kan du sørge for, at både du og dine gæster sidder komfortabelt, når i hygger i det udendørs møblement. Du kan selv vælge, om du foretrækker store skind, mindre skind eller lammeskindshynder. Der er masser at vælge mellem!

Tip nr. 10 – De blødeste puder af lammeskind

Endelig har du også mulighed for at pifte hjemmet op med smukke lammeskindspuder. Puderne er super bløde og behagelige at sidde på, og de kan bruges overalt i hjemmet, lige fra sofaen og lænestolen til spisestolene og sengen. Som det altid gælder med billigt lammeskind, er det kun fantasien, der sætter grænser!